Barcelona té sang.

català, design, others/altres, websites

CAT. Ja fa temps que la societat catalana està conscienciada de la importància de donar sang, i de la utilitat que això suposa pel bé col·lectiu. Aquest gran sentiment altruista a nivell català és un dels motius que ha portat a la OMS, coincidint amb el Dia Mundial del Donant de Sang, a escollir Barcelona per celebrar-ho. Així, sota el lema “Barcelona té sang” s’ha fet una gran promoció i conscienciació de la importància de seguir amb aquesta tendència.

Des d’aquest espai es vol promoure, també, la incorporació de la tireta blava com a símbol internacional dels donants de sang, i ho estan fent amb una campanya molt vistosa i bonica estèticament. Entre moltes altres coses, podreu particpar en sortejos (Münich ha dissenyat unes bambes exclusives que podeu guanyar aquí), veure vídeos , i moltes col·laboracions amb esdeveniments de la ciutat.

Us deixo un dels vídeos que més ha circulat per la xarxa mentre jo, que tot i estar conscienciada de la importància de donar sang, segueixo pensant en la por que em fa que em treguin tan líquid vermell del meu cos…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s