Joyeux anniversaire!

advertising, art, books, català, cinema, design, english, ilustration, internet, music, others/altres, photography, television, trips, video, websites

CAT. Aquest blog compleix un any aquest mes. Moltes coses han canviat aquest darrer any, però moltes altres s’han quedat com estaven, així que puc dir que, després de tot, ha estat un bon any.

Aquest blog va començar per motius purament acadèmics i se suposava que hauria de ser avorrit i de duració determinada. Al final, però, ha resultat ser alguna cosa molt diferent del que tenia planificat al principi. És com els fills, mai saps com et sortiran.

Es podria dir que un blog és igual que un fill; intentes cuidar-lo dia a dia, aportant-hi el millor de tu perquè creixi feliç i de la millor manera possible. Les mares solen pensar que els seus fills són el millor del món, i habitualment els bloggers pensem el mateix. Les mares acostumen a fer àlbums de fotos dels seus nens, recopilant totes les seves memòries, i és segur que estaran disposades a ensenyar-t’ho en qualsevol moment, per mostrar al món el seu orgull i mira-què-bé-que-ho-faig.

Crec, doncs, que ha arribat el moment que com a mare orgullosa faci el mateix, que mostri un recull del millor que ha donat de sí aquest any. Espero que, malgrat tot, us agradi, i que aquest blog segueixi creixent més i millor durant els pròxims temps (això és el que sempre els hi agrada pensar a les mares, no?).

 

ENG. Fünf Gemüse turns 1 year old this month. During this year lots of things has changed, but some of them have stayed the same, so I can say it’s been a good year after all.

Writing a blog is like being a mum: you try hard to put the best of you in each post, so it can be raised up in the best possible way. Mums tends to think their kids are the best thing on Earth (so we do bloggers). Mums have albums full of pictures of their sons, and they are ready to show them to you in any moment. Well, as a proud mum I am affraid the moment to show you the best of this year has arrived.

I hope you will enjoy it, and I hope Fünf Gemüse will be growing up as well this year (proud mums always thinks so).

 

Advertising: Cannes Lions 2010, Masia La Serra

Art: L’art urgellenc i el Petit Príncep, Els buits de Modigliani,Claude Monet al Grand Palais

Cafè / Coffee: Best Coffee Ever, Searching for the perfect Coffeshop,

Cinema: In search of a Midnight Kiss, Big Things Small Time

Disseny / Desing: Show us your Type

Fotografia / Photography: The Frame Jorunal, My Weekend,Visual Tribute to Spring, Hello, Fall!

Literatura / Literature: Let the great world spin

Miscelània / Miscelanous: El glamour de la revolució, Awesome Generation, No acceptem Google com a sinònim de mama, La Alemanya que no oblida

Música / Music: Videoclips

Televisió / Television: Karambolage

Viatges / Trips: London Photoguide, Lisboa Cinco Imagems, Napoli Città dell’Amore, Landes et Pays Basque

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s