Sants Innocents 2010

català, others/altres

CAT. Avui és el dia de Sants Innocents i com que sóc força negada per fer bromes que siguin realment divertides aquí va un petit recopilatori de bromes i altres curiositats d’aquest dia:

Les tradicionals llufes

Festa dels Enfarinats, València

National Geographic desvela el misteri d’Stonehenge. Fins i tot National Geographic va haver de sortir a desmentir aquesta notícia.

La publicitat també utilitza el dia de Sants Innocents. En aquest cas Volkswagen multava als conductors que no havien comprat un Golf.

A la pàgina web Lets Bonus sortejen un sopar romàntic amb George Clooney. Més d’una s’haurà comprat una Nespresso per caure-li en gràcia, segur.

Sense deixar de banda el glamour, i segons el diari Sport,  l’entrenador del Barça Josep Guardiola hauria decidit treure una colònia per fer quatre calerons en aquestes èpoques nadalenques i, també, reforçar les seves declaracions segons les quals “A lo mejor soy irónico, crecido y meo colonia”

Sembla ser que ja que Madrid no aconsegueix ni a la de tres els JJOO, ha decidit presentar-se al 2018 per acollir els Jocs Olímpics d’Hivern. Aquest és el seu logo, un guant ben calentet.

Encara a Madrid, sembla ser que al metro canviaran els números per xifres romanes. Així, tots aquells que no tinguin el graduat escolar es perdran per sempre en les entranyes del subsol madrileny. Deu ser la manera per combatre el fracàs escolar, no està mal la idea!

La pel.lícula més vista de la setmana passada va ser Pretty Woman, però el programa més vist de divendres va ser “Por mi hija, mato”. A no ser que Belén Esteban hagi ampliat el seu portfoli d’accions mediàtiques, mai hi ha hagut una peli així i FormulaTV ha gastat una altra innocentada.

En l’apartat cultura, l’agència EFE, sempre molt xistosa, ha informat que Amenabar contaria amb Bardem per la seva propera peli Duque. Unes hores després, però, i vist lo incrèdula que és la gent, ho ha hagut de desmentir.

Malgrat tot, sovint, la realitat supera la ficció…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s