La carta als Reis

art, català, design, ilustration

(english version below)

CAT. Avui, com tothom sap, és el dia de Reis. Això només pot significar una cosa: regals o carbó. Normalment, i per sort, solen ser regals, tot i que en els temps de crisi que estem una mica de carbó per posar a l’estufa tampoc estaria malament, no? Avui, és el dia en que tindrem molts molts regals, que ens faran il.lusió (o no), és el dia en que els nens estaran en un estat d’excitació que els converteix en petits monstres, el dia en que tenim perill d’enuegar-nos amb la fava del tortell, o en que farem bona cara davant de tota la família tot i que la nit anterior haguem sortit fins les tantes. Alguns, ho viurem des de la distància i haurem d’imaginar-nos que obrim els regals (aquí va una bona idea de com fer-ho) i, en certa manera, perdrà tota la màgia…

Els petits ja fa dies que estan esperant el dia amb candaletes, i hauran escrit una llarga carta als Reis plena de joguines cares i difícilment aconseguibles, però plea d’il.lusió igualment. Però atenció, pregunta del millón: per què els models de cartes són tant horrorosos? Normalment tenen una pinta així:

Horrible, ho sé. No sé què és el que està més passat de moda, si el dibuix, la tipografia o la combinació dels dos… No seria possible, digo yo, de fer alguna cosa amb una mica més de bon gust i de disseny? Per favor, que Ses Majestats també tenen dret a tenir gust! Aquí van algunes idees a utilitzar l’any que ve, que ara el mal ja està fet:

Fet per Ribonita, es pot comprar a la seva botiga Etsy per 3.24 euros.

Paper de carta de cotxes de la botiga FrenchPress de NY, 8 euros aproximadament, aquí

Fins i tot per a les fifis hi ha lloc a l’esperança. El rosa també pot ser maco, gràcies al paper de carta de Steliedesigns, per 9.25 euros

Paper de carta Sugar and Spices, podeu trobar-lo a la botiga de Tulaloo per 6.23 euros.

Aquestes poden personalitzar-se amb el vostre nom, per 15.20 euros a la botiga de Saratams

Tot i que sigui molt primaveral, aquesta tampoc és una mala opció, per 31 euros en tens un pack complet a Graciegirlnotes.

 

Aquest pack “oh so many bunnies” es pot trobar per 11 euros a la botiga de Rkoss

 

Senzill no vol dir pitjor, sinó mireu aquestes targetes per Twopoochpapererie per 7.79 euros aquí

Els eriçons són sempre una bona opció, i en aquest cas costen 8.50 euros a la botiga EvenAndy.

I, evidentment, no ens descuidem alguna cosa típicament nadalenca com aquests arbres de nadal, a Sweetharvi per 9 i pico…

 

Bé, aquí en teniu per triar i remenar, i si algú no sap què regalar-me per Reis… també em conformo amb un set de paper de carta, eh!

 

ENG. In Spain, the 6th January is a very special day. It is our particular Christmas, as we do not usually get presents from Santa Claus. Today we celebrate what we call The Three Kings. Those kings will come the 5th January at night with their three camels from the East in order to bring  presents to children. Before that, the kids would have written a long letter to the Three Kings. In this letter, they have to explain wheter they have been good (they will presents) or wheter they have had a bad behaviour during the year (they will get coal instead). In this letter they also ask for the presents they would have to get. I explained in that post that usually, the design of those letters is pretty ugly (see the first picture), so I decided to do a suggestion for next year’s letters. I found really nice stuff in Etsy, and you can see all the shops by clicking on the links below the pictures. So now you know, be good during 2011 or you will get coal!!

 

Advertisements

One thought on “La carta als Reis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s