Estrella Galicia

advertising, català

CAT. Molts cops, en publicitat, el que es busca únicament és donar-se a conèixer a cridar l’atenció. Doncs bé, Estrella Galicia ho està aconseguint, gràcies a una campanya viral anomenada “Tu vida en cifras”. Anant a aquesta web, i posant nom, edat i lloc de procedència (que tot bon publicista sabrà que és una idea únicament per crear una base de dades), t’apareixereran tot de xifres sobre fets que t’han passat a la teva vida i que tu no te’n has donat compte.

Aquí va un exemple dels meus resultats:

M’agrada la manera com es presenta la informació i totes les xorrades de que parlen, del tipus “te han crecido 200 cm de pelo”, o “han salido 293820938 gases de tu cuerpo” (coses que, per altra banda, tampoc cal saber). També hi ha coses gracioses, com la quantitat de xocolata que has menjat, les vegades que t’has canviat els mitjons o els raspalls de dents que t’has comprat. A més, van posant comentaris, una mica per riure’s del personal, del tipus (als nois) “has leído 235 libros, los cómics no cuentan”.

D’una manera divertida et van introduïnt elements sobre la cervesa, com “has probado 8 marcas de cerveza y ninguna te ha gustado”, per arribar al final al profund “tenemos que conocernos”

És divertit, crida l’atenció i no es fa pesat. Bona combinació, bona idea, bona publicitat! Avui en dia és fàcil de trobar, així que felicitats Estrella Galicia, tot i que jo sempre em quedaré amb Estrella Damm, per allò que és de la terra, i tal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s