Una dècada de cine

català, cinema, ilustration

CAT. La revista argentina “Zoom” celebra la seva 23ena edició, i per celebrar-ho ha fet arribar a l’il·lustrador Agu Méndez un encàrrec molt especial.Ha creat 21 cartells que representen diferents pel·lícules que, d’alguna manera, han marcat la darrera dècada que just acabem de tancar.

Personatges i frases molt conegudes que de ben segur arrancaran un somriure a qualsevol cinèfil. Una manera molt diferent de veure personatges i pel·lícules de gèneres molt diversos unificats sota la ploma d’un mateix il·lustrador, que aconsegueix que fins i tot el plasta del vampiro de Crepúsculo quedi passable en aquesta ocasió. En altres, ens dóna ganes de tornar a veure (per enèssima vegada) aquelles pel·lícules que ens sabem de memòria, que en tenim pòsters a l’habitació o que reconeixem simplement per una de les seves frases cèlebres.

Aquestes són algunes de les meves preferides:

Podeu veure la sèrie completa aquí. Quina pel·lícula trobeu a faltar? Jo crec que un “Buenos días princesa” de la Vida es Bella no hauria estat malament, no?

5 thoughts on “Una dècada de cine

  1. Hola, soy agu méndez. Me habría encantado hacer a Roberto diciendo buenos días princesa, pero la peli es del año 1997, no obstante en un hueco que tenga te lo hago y te lo mando. ; )

Leave a comment